Despre noi

Heyadoo pune la dispoziție utilizatorilor Heyadoo, marketplace-ul heyadoo.magazinplus.
Platforma de tip marketplace, este pusă la dispoziția comercianților de tip PARTENER conform condițiilor de acces din heyadoo.com

Comercianții își pot introduce propria ofertă către toți utilizatorii.
Persoanele aflate acasă sau aparținătorii acestora pot selecta din ofertele comercianților și pot solicita livrarea acasă.

Platforma online își propune să vină în sprijinul utilizatorilor de tip PARTENER din www.heyadoo.com care încă nu au, o soluție proprie de vânzare online și pe care oricare din aceștia să și-o poată permite.

Comisionul de maxim 10% este un ajutor foarte bun pentru cine nu își permite să ridice foarte mult prețul pentru produsul sau serviciul său!

Marketplace-ul sedorește să fie o legătură între comercianți și consumatori din cadrul Heyadoo, care să realizeze vânzarea propriuzisă, după ce publicitatea și marketing-ul a fost realizat în mod automat sau prin rețeaua de afiliere!

Este o inițiativă susținută de FivePlus, partenerii Heyadoo și S.C. Heyadoo Global Services SRL, care vine în sprijinul comercianților și prestatorilor de servicii să înceapă și să continue să vândă online, doar prin comanda cu cardul către consumatori, permițându-le acestora să își comande produsele de care au nevoie de la comercianții locali, fără a ieși din casă, produse și servicii de orice tip, livrate direct la domiciliu (dacă este cazul).

Activitatea comercială va fi ajutată prin includerea în platformă a diverșilor furnizori reprezentați de producători, comercianți, prestatori de servicii diverse, care vor oferi o diversitate de produse de consum, identificate rapid de către consumatori și pentru care au beneficii speciale de preț sau de concept!

Sprijinim astfel comercianții să ajungă cu produsele direct la consumatori, să își prezinte marfa, consumatorii sau aparținători ai acestora, să comande direct prin intermediul platformei, iar livrarea să se facă la domiciliu.

Descrierea platformei, funcționalitățile oferite, modul de utilizare, se regăsesc în materialele livrate odată cu proiectul.

 

Dezvoltator soluție software
FivePlus Solutions SRL
CUI RO19194781, Reg. Com. J40/18362/14.11.2006
Sediu social: Str. Burileanu nr. 7, bl.20A, sc. B, ap.30, Sector 1, București – 014192
Punct de lucru: Str. Popa Savu nr. 44, Sector 1, București – 011434

 

Beneficiar soluție software
BENEFICIAR: S. C. Heyadoo Global Services SRL
Localizare BENEFICIAR: Str. Traian Popovici nr. 130, bl. B4, sc. A, et. 5, ap. 25, Sector 3, București