Vendor Biography

Competențele de bază ale echipei sunt orientate către automatizarea proceselor de business, către modalități de creștere a afacerii clientului, valorificând mediul online, fie că vorbim de aplicații software simple sau complexe, servicii, consultanță și tot ce implică zona de IT.

Suntem firmă de dezvoltare aplicații cu focus pe Digitalizare și Agenție de Marketing Online.

Fundația echipei este construită pe o structură de specialiști cu experiență în domeniul IT&C, sute de proiecte implementate și portofoliu de clienți care acoperă mai multe domenii de activitate.

Experiența și expertiza de peste 20 de ani în implementarea soluțiilor performante de tip Internet și Intranet este dovedită din plin în proiectele pe care le abordăm curent și reacția clienților.

Avem specialiști în soluții software complexe, document management, web design, optimizare website-uri (SEO), promovare online Google, Facebook, LinkedIn, Waze… crearea și gestionarea de strategii în IT.

Suntem alături de partenerii noștri cu 1.000+ proiecte și 250k+ ore în consultanță de business, dezvoltare de aplicații/website-uri, promovare web, suport tehnic. https://fiveplus.avizier-digital.ro