MagazinPlus, platforma tip marketplace

proiect

Prețul afișat conține TVA

Produs vândut de: FivePlus Solutions


Trăim o perioadă cu mare deschidere către comerțul online. Comercianții au găsit un sprijin important în platforme care îi ajută să vândă marfa. Cetățenii se bucură de livrarea produselor acasă. Intreprinzătorii, care au făcut legătura între comercianți și consumatori, au simțit un mare potențial pentru a avea sau continua o afacere în mediul online.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Analizele și statisticile confirmă creșteri foarte mari ale comportamentului de cumpărare și vânzare în/din mediul online, pe multe categorii de produse. S-au înregistrat creșteri cu mult peste 200% la cumpărături tip supermarket, alimente, produse de piață, articole sportive, de îngrijire personală, produse pentru copii, animale, sănătate. Și toate analizele menționează că se va păstra acest comportament. Mai mult, indicatorii arată că sunt afaceri cu risc de supraviețuire (turism, restaurante, vânzarea retail, educație, evenimente).

Ai prin platforma online o pârghie pentru a fi alături de comunitatea ta! Noi te sprijim să o implementezi sau să o recomanzi economiei locale!

 

Mai multe detalii la http://magazinplus.ro/ unde ne poți contacta sau

formulează o solicitare prin https://heyadoo.magazinplus.ro/magazin/fiveplus/

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MagazinPlus, platforma tip marketplace”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vendor Information