Promovare online prin Facebook Ads

proiect

Prețul afișat conține TVA

Produs vândut de: FivePlus Solutions


Facebook Ads este calea cea mai scurtă care leagă și face să interacționeze doi oameni. Așa se construiește o comunitate dedicatș produsului sau serviciilor tale. Este calea cea mai puțin costisitoare de promovare online, cea mai eficientă: mesajul tău ajunge direct la cei interesați de oferta ta.

Descriere

Utilizatorii oferă pe profilul lor de Facebook informații de bază, precum unde locuiesc, ce vârstă au, dar și informații ce vin în urma comportamentului lor în rețeaua socială (apreciază pagini, fac parte din grupuri, sunt interesați de diverse lucruri). Astfel că, numărul de utilizatori nu este cel care face din Facebook o platformă unică de promovare, ci posibilitatea de a livra reclamele către publicul dorit, în funcție de caracteristici prestabilite.

Poț alege un obiectiv de marketing și audiență pentru campania ta!

 

Strategia de creare și organizare campanii de tip pay per click se adaptează la bugetul investit, obiectivele companiei, gradul de cuprindere în piața țintă, competiție, volum de căutări, prioritizare acțiuni.

O evaluare mai detaliată și o strategie personalizată se poate face după acordul de derulare activități și înțelegerea de către echipele de specialitate a businessului.

Totuși, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra strategiei, recomandăm o startare a campaniilor pe o perioadă de 3 luni.

Costurile agentiei sunt impartite in 2 tipuri, unele vizeaza activitati punctuale, one-time, altele activitati lunare de optimizare si monitorizare campanii.

  • Activitatile punctuale sunt de implementare a strategiilor, crearea/verificarea conturilor, creare & verificare coduri de tracking, integrarile intre conturi, crearea obiectivelor, a campaniilor, grupurilor de anunturi, anunturi si stabilirea parametrilor specifici.
  • Activitatile permanente, lunare, vizeaza administrare si optimizare campanii mentionate, suport, consultanta, rapoarte specifice.

 

Mai multe detalii la https://semsphere.ro/servicii-facebook-ads/  unde ne poți contacta sau formulează o solicitare prin https://heyadoo.magazinplus.ro/magazin/fiveplus/

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Promovare online prin Facebook Ads”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vendor Information