Promovare online prin Google Ads

proiect

Prețul afișat conține TVA

Produs vândut de: FivePlus Solutions


Când spui Google Adwords, spui rezultate rapide. Spui plata în funcție de rezultate, pentru că poți controla cât plătești, adică atunci când clienții dau click pentru a accesa site-ul tău sau vă apelează.

Campaniile Google Ads livrează anunțuri direcționate doar pentru utilizatorii care caută serviciile sau produsele tale.

Fii acolo exact atunci când aceștia caută ce vinzi!

Ne aliniem obiectivului tău: creștere număr de vizitatori, vânzări online, fidelizarea clienților, publicitate locală.

Descriere

Strategia de creare și organizare campanii de tip pay per click se adaptează la bugetul investit, obiectivele companiei, gradul de cuprindere în piața țintă, competiție, volum de căutări, prioritizare acțiuni.

O evaluare mai detaliată și o strategie personalizată se poate face după acordul de derulare activități și înțelegerea de către echipele de specialitate a businessului.

Totuși, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra strategiei, recomandăm o startare a campaniilor pe o perioadă de 3 luni.

Practic, bugetul investit depinde de focus, posibilitățile financiare, extindere a canalelor de publicitate, avantajul este că poate fi ajustat în funcție de interes. Este important să ne sincronizăm în a cunoaște mai mult legat de posibilitățile de investiție în bugetul lunar, întelegerea produselor care au potențial, competiție etc.

 

Costurile agenției sunt împărțite în 2 tipuri, unele vizează activități punctuale, one-time, altele activități lunare de optimizare și monitorizare campanii.

  • Activitatile punctuale sunt de implementare a strategiilor, crearea/verificarea conturilor, creare & verificare coduri de tracking, integrarile intre conturi, crearea obiectivelor, a campaniilor, grupurilor de anunturi, anunturi si stabilirea parametrilor specifici.
  • Activitatile permanente, lunare, vizeaza administrare si optimizare campanii mentionate, suport, consultanta, rapoarte specifice.

Mai multe detalii la https://semsphere.ro/servicii-google-ads/ unde ne poți contacta sau

formulează o solicitare prin https://heyadoo.magazinplus.ro/magazin/fiveplus/

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Promovare online prin Google Ads”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vendor Information