Prelucrarea datelor

  1. Cum folosim datele tale

Folosim datele dvs, doar dacă avem acordul, în mai multe feluri, în funcție de natura lor.

Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email

În cazul în care ne-ați furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a vă trimite email-uri de informare cu privire la produsele listate de către Comercianți sau comandate de către dvs.

Prenumele si Numele

În cazul în care ne-ați furnizat Prenumele și Numele dvs, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le veți primi de la Comercianți.

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ați furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a vă putea contacta rapid, în scopul informării cu privire la produsele pe care vi le putem oferi.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ați fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosiți SITE-ul, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca dvs să găsiți mai ușor informațiile pe care le căutați.

 

Concluzie

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca dvs să nu fiți obligat(ă) să ne furnizați niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite parți din SITE să nu funcționeze corect.

 

  1. Partajarea datelor cu caracter personal

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim produsele care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entități care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea in Romania.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terțe părți au acces, sunt agregate și anonimizate pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

 

  1. Adresarea utilizatorilor prin publicitatea online

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a vă informa despre produsele pe care le oferim.

În acest context folosim mai multe rețele de publicitate – Facebook si Google/DoubleClick, Linkedin, Instagram, Youtube, precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate)sau  a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

 

  1. Dreptul tău în contextul datelor

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor:

  1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele dvs;
  2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs;
  3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs;
  4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre dvs;
  5. Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs personale către dvs sau către un alt operator;
  6. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor dvs, către organele abilitate.

Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile legale, pentru modificarea, restricționarea prelucrării, accesului, portabilității și ștergerii, prevăzute mai sus, contactați-ne.

Beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa BENEFICIARULUI sau SUPER-ADMINISTRATORULUI din Termeni si Conditii sau adresa de e-mail menționată, urmând să primiți răspuns, la adresa indicată de dumneavoastră în cerere, în termenele prevăzute de lege.

Adresa: ………………………………………….

Pentru detalii, puteți contacta și Responsabilul cu protecția datelor: …………………………, e-mail: …………………………..

 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm sa ne informați cât mai curând posibil.

Contact

Vă rugăm să utilizați datele de contact de mai jos, în cazul în care, din diverse motive, nu reușiți să comandați utilizând funcționalitățile de bază ale magazinului. Puteți suna, trimite e-mail sau puteți utiliza formularul alăturat.

Telefon : 1111 555 999

Email: suport@heyadoo.magazinplus.ro

Companii

Total magazine înregistrate