Toate produsele

Curs utilizare 100% Heyadoo

Vrei sa inveti toate optiunile si sa beneficiezi de toate avantajele platformelor heyadoo.com si heyadoo.magazinplus? Te asteptam la curs!

Consultanta Online – Analiza- Orientare- Solutii

150 RON/ora Avem servicii speciale de SMALL DATA, prin care mutăm atenția asupra nevoilor personale și profesionale ale fiecărui om, afacere și nu asupra…

Asistenta online Heyadoo

Ai nevoie de un suport pentru a utiliza platforma Heyadoo?

Curs- Utilizarea optima a IT pentru pc, responsive (incepatori)

Curs destinat tuturor persoanelor care au nevoie de o introducere si notiuni de baza in lumea IT NU TE COMPLICAM…

Optimizare site-uri web (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) înseamnă creștere organică în motoarele de căutare și vizibilitate pe prima pagină. Prin strategia potrivită și servicii performante, urmărim primele locuri în clasamentul Google!

Strategia SEO implică o analiză a site-ului și identificarea elementelor care blochează factorii de creștere în poziționare.

Pachete extra Heyadoo

Total numar tokeni digitali 10.000.000 HTK Poti cumpara pachete VIP de tipul celor de mai jos pentru a intra in…

Oferte acces spatiu promovare cu 11.000.000 de potentiali clienti (marketshare)

Heyadoo si Promovare TOP Romania Diaspora va pun la dispozitie un instrument special prin care sa ajungeti in fata celorlalti!…

Promovare online prin Google Ads

Când spui Google Adwords, spui rezultate rapide. Spui plata în funcție de rezultate, pentru că poți controla cât plătești, adică atunci când clienții dau click pentru a accesa site-ul tău sau vă apelează.

Campaniile Google Ads livrează anunțuri direcționate doar pentru utilizatorii care caută serviciile sau produsele tale.

Fii acolo exact atunci când aceștia caută ce vinzi!

Ne aliniem obiectivului tău: creștere număr de vizitatori, vânzări online, fidelizarea clienților, publicitate locală.

MagazinPlus, platforma tip marketplace

Trăim o perioadă cu mare deschidere către comerțul online. Comercianții au găsit un sprijin important în platforme care îi ajută să vândă marfa. Cetățenii se bucură de livrarea produselor acasă. Intreprinzătorii, care au făcut legătura între comercianți și consumatori, au simțit un mare potențial pentru a avea sau continua o afacere în mediul online.

Promovare online prin Facebook Ads

Facebook Ads este calea cea mai scurtă care leagă și face să interacționeze doi oameni. Așa se construiește o comunitate dedicatș produsului sau serviciilor tale. Este calea cea mai puțin costisitoare de promovare online, cea mai eficientă: mesajul tău ajunge direct la cei interesați de oferta ta.

Realizare magazin online

Când ai o afacere de comerț electronic, astăzi multe afaceri sunt în online, intervine factorul de diferențiere. Unul dintre punctele prin care te poți diferenția de concurență este web design-ul atractiv și inteligent.

Realizare site de prezentare

Pagina ta de Web reprezintă identitatea virtuală a companiei tale, a produsului sau a serviciilor pe care le oferi. Website-ul tău trebuie să fie atrăgător, eficient și de impact. Doar așa îți vei transforma vizitatorii în clienți care dezvoltă o relație de atașament cu brandul tău. Cuvântul cheie este Încredere.